Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenUvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu. Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 168 kJ / 40 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Uvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu. Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy,…
mäso osolíme a okoreníme z obidvoch strán o na rorpálenom oleji osmažíme, na tanier dáme topinku na ňu mäso a volské oko, podávame so zeleninou a hranolkymi
Cibuli, česnek a bazalku nakrájíme najemno. Maso promícháme rukama se všemi uvedenými surovinamy a vytvarujeme tvar šišky. Dáme do pekáče, podlejeme vodou, přidáme máslo…