

Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě
Suroviny 1 porce
- Brambory dle vlastního uvážení
- 2 konzervy hovězí ve vlastní šťávě
- cibule
- pórek
- tuk
- grilovací koření
- sterilovaný hrášek a mrkev (já používám)
- vejce
Postup přípravy receptu
Uvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu.
Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy, zeleninu, porek a chviličku podusím.
Dám na brambory a položím další řadu brambor.
Každou řadu brambor posypu grilovacím kořením.
Pak dám zapéct a po chvilce přidám vajíčka, počet dle vašeho uvážení.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě
-
Hm, rychlé jednoduché a určitě výborné
.Bodík už je tam
-
Ahojky a díky za nápad na sobotní opoledne,jedem na chatu a musím vzít s sebou něco nenáročnýho na zasycení a hrášek ty moje holky milujou.
-
Další dalo by se říct rychlý recept, který u nás doma zabodoval :) Bylo to moc dobré. jinak já používám malou hovězí konzervu od Hamé a je moc dobrá ;). Někdy se tam najde "nepopsatelný objekt" ale jinak dobré masíčko.
-
Holky, udělejte si svou konzervu, je výýborná, fakt!
http://www.toprecepty.cz/recept/2895-veprova-konze...
-
No to by teda zaujímalo aj mňa,ja som ju kúpila len raz a hneď išla mačke.To sa ozaj nedalo jesť
-
Jani a jak se ta tvoje konzerva jmenuje? Tady jsou v marketech jenom,já říkám"hnusy"
,je to samá chrupavka, tlustý maso a snad je to namleté či natrhané-no,co ti budu povídat.Koupila jsem ho jednou a od té doby jsem ho zavrhla. Kdyby bylo kvalitní, tak by to jídlo bylo dobré, jako máš ty a proto bodík jede
-
já mám svojí v našem obchodě a ta je výborná šťavnatá
-
Savlinko, jakou konzervu hovězí používáš, která je dobrá? V poslední době mi připadá, že kupované konzervy hovězí a vepřové za moc nestojí.