Žabí stehýnka
Recept ještě nebyl hodnocenStehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 412 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme…
Omytá a osušená stehýnka marinujeme 2 hodiny v marinádě z medu, rajského protlaku, sojové omáčky, strouhaného zázvoru a drceného česneku s malým střikem worcestru, …
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Vánoční bramborový salát: Zkuste jej třeba podle receptu Marie-Janků Sandtnerové!
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku
Je čas na sázení cibule ozimé: Jak na to, abyste na jaře sklízeli dokonalou úrodu