Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žabí stehýnka - kodok kaki goren

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 4. 2013 18:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 798 kJ / 430 kcal
Bílkoviny4,91 g
Tuky0,23 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy101,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pojídá se nejlépe rukama za neustálého okusování kostiček a olizování prstů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

badak badak

9. 6. 2015 23:17

To 1974Andrea: Odhadlas to správně, je upatlaný dnes stejně jako před dvaceti lety, a to je mu už přes čtyřicet...

1974andrea 1974andrea

9. 6. 2015 22:05

badak:Taky zdravím Andrease, a že mu rozumím ;-) Opatlaná jsem při jídle byla určitě jako on :-D

badak badak

9. 6. 2015 21:54

to 1974andrea: díky za fotečky, vyšly ti pěkně a potěšily! Zdraví i náš nejmladší syn Andreas (Ondřej) který stehýnka miluje...

srettka

9. 6. 2015 14:24

Uf:-S ty nožky...prej chutnají jako kuře...ale ten tvar...fotka senzační, jinak..kuňk:-/

spagetka spagetka

9. 6. 2015 14:04

Ty jsem jedla jen asi 2x, už je to dlouho, moc mi chutnaly. Dneska ani nevím, kde se po nich podívat. Možná Lídl třeba v akci světové kuchyně ;-):-p:yes:

1974andrea 1974andrea

9. 6. 2015 13:59

mika59:Díky :-K

mika59 mika59

9. 6. 2015 13:37

1974andrea: Máš to krásné :yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

9. 6. 2015 13:29

badak:Tak u tohoto receptu jsem si byla stoprocentně jistá, že mě nikdo s doplněním fotky nepředběhne :-D Bylo to výborné, tyhle marinády mám moc ráda. Jen to dost přebije samotnou chuť žabího masa;-) Jo a zapomněla jsem posypat cibulkou, ale snad mi bude odpuštěno:-8

hanes24

8. 4. 2013 06:53

Jako kluci jsme opékali žabí stehýnka napíchnutá na prutu nad ohýnkem. Byla to bašta. Vzpomínky jsou krásné.

hanes24

8. 4. 2013 06:49

Hodnotím kladně, ale průšvih skokan zelený je u nás chráněný a do Prahy kvůli stehýnkám nepojedu, cesta tam a zpět je za litr.

Majka8

8. 4. 2013 00:56

ivulinka:To nedám,ani se nemusím přemlouvat...žába a pavouk je moje velká fobie:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

ivulinka ivulinka

7. 4. 2013 21:28

badak:já vím, jde jen o předsudky, jen v televizi co lidé musí sníst v reality shou:-O..., snad bych okusila, ale dlooouho bych se přemlouvala;-)

badak badak

7. 4. 2013 21:17

Ivulinko, jedli jsme rozhodně horší věci, které se navíc nedaly odmítnout. Toto je dobré jídlo, které je ve třetině Evropy běžné, vždyť třeba Francouzi mají vytříbený gurmánský vkus a věhlasnou kuchyni... Jde jen o předsudky.

1974andrea 1974andrea

7. 4. 2013 21:14

zizala:Jaruško, jsou a moooc;-)

ivulinka ivulinka

7. 4. 2013 21:03

zizala:jsi odvážnější než já, já nevím kde bych tu odvahu měla jít hledat:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žabí stehýnka na grilu zabi stehynka recept jak připravit žabí stehýnka žabí stehýnka žabí stehýnka recepty žabí stehýnka kde koupit smažené žabí stehýnka recepty recept na žabí stehýnka kde koupit žabí stehýnka žabí stehýnka na gril žabí stehínka smažená žabí stehýnka recept recept žabí stehýnka recepty na žabí stehýnka jit žabí stehýnka zaby stehynka koupit zabi stehinka recept žabí stehýnka koupit jak pripravit zabi stehinka kodok.cz

Suroviny: stehýnka žabí, zázvor čerstvý, česnek, med, omáčka sojová, protlak rajčatový, moučka škrobová, sůl, pepř, olej olivový, máslo, cibulka jarní, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Žabí stehýnka - kodok kaki goren

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lk27