Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu
Recept ještě nebyl hodnocenDo vhodné nádoby na marinování dáme koření, olej a 1,5 dcl vína. Rozmícháme. Kuřecí prsíčka rozřízneme na plát a jemně naklepeme. Vnoříme do marinády a necháme minimálně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 990 kJ / 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 6,63 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 1,77 g |
Do vhodné nádoby na marinování dáme koření, olej a 1,5 dcl vína. Rozmícháme. Kuřecí prsíčka rozřízneme na plát a jemně naklepeme. Vnoříme do marinády a necháme minimálně…
Nejprve si rozsekáme na malé kousky nivu a olomoucké tvarůžky a pomocí mixéru se je snažíme rozetřít na hrubé kousky (lze si pomoci i šťouchadlem na br.kaši, kterým tyto…