"Tomášův" cibulový dresing- No1
Recept ještě nebyl hodnocenDo misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Vše smícháme a opepříme mletým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 105 kJ / 742 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 80,00 g | 
| – nasycené | 10,00 g | 
| – nenasycené | 63,00 g | 
| –– mononenasycené | 18,00 g | 
| –– polynenasycené | 45,00 g | 
| ––– omega 3 | 1,00 g | 
| Vláknina | 5,00 g | 
| Cholesterol | 130 mg | 
| Sodík | 800 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 1,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Do misky dáme 225ml tatarské omáčky Hellmanns, 3 polévkové lžíce kečupu dle chuti může být i extra hot a jednu nadrobno nasekanou cibuli. Vše smícháme a opepříme mletým…
	
			
	
Do uvařených těstovin postupně vmícháme ostatní suroviny,vše na kostky nakrájené a mrkev nahrubo strouhanou.Osolíme,opepříme,vmícháme tatarku,aby se směs spojila a dáme…