Belgické vafle
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…
Nejlépe den předem vařené brambory jemně nastrouháme nebo pomeleme, přidáme mouku, trošku soli, vejce a vypracujeme bramborové těsto. Můžeme použít i hotové bramborové…
Sušenky rozmixujeme a spojíme se změklým máslem a likérem (může být i tuzemák nebo pro děti jahodový sirup s vodou).Vzniklou směs vtlačíme do tvořítka s volným dnem…
Křehké hrušky se spojují s rozvařeným karamelem v pudinku a vytvářejí lahodný a jednoduchý dezert, který si snadno připravíte doma.
Suroviny na těsto rozmícháme šlehačem a dáme péci do formy tvaru srdce, anebo na klasický plech z kterého poté srdce vykrojíme. Z uvařeného pudingu (trošku zchládlý) a…
Krajíc chleba namažeme podle finančních možností máslem, potřeme medem, ozdobíme topingem a můžeme i oříšky.
Do většího hlubšího hrnce dáme zahřát smetanu s medem. Přidáme želatinu, dobře vařečkou, nebo vidličkou promícháme a necháme nabobtnat. Mezitím opláchneme a na…