Zdobení perlové cukrářské - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Dort pro tesaře
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve upečeme dva korpusy na plechu s vyšším okrajem, rozměr cca 40 x 30 cm. Jeden korpus světlý, druhý kakaový: Vyšleháme bílky, zašleháme cukr a šleháme, dokud sníh…
Svatební dort třípatrový - domácí
Recept ještě nebyl hodnocenUpečeme tři dortové korpusy - velký, střední, menší - dva světlé a jeden tmavý. Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g…