Vynikající babiččina fazolačka parádně zahřeje. V bílé verzi se smetanou, česnekem a uzeným je příjemně pikantní
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
Vietnamec Tien Hoang Van prozrazuje, co u něj Češi kupují nejvíc: Chodí sem pro rýži, sójovku a jednu obyčejnou potravinu, říká
Jak na to, aby květák nenadýmal? Pomůže kmín či kurkuma i správná kombinace s dalšími jídly, pak je po problému
Video Hodnocení 30× Bazalkové pesto je dobré mít po ruce. Jistě ho zvládnete vyrobit podle videonávodu
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Hodnocení 9× Jak blanšírovat zeleninu před zmrazením? Zachová si pěknou barvu, křupavost a výbornou chuť
Hodnocení 194× Jak mrazit fazolové lusky? Jednoduchým postupem si snadno připravíme zásobu fazolek na celou zimu
Video Hodnocení 94× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Sladký popcorn snadno připravíte i doma: Nejoblíbenější je karamelový, určitě se ale vyplatí vyzkoušet i skořicový a čokoládový