Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku
Návod na krásný obložený talíř: Video napoví, jak vyrobit květinky z ředkviček i salámu, nebo mrkvové mašle
Medové řezy na plech: Výrazně voní medem a skořicí a doplněné naloženým rakytníkem chutnají fantasticky
Jak zajistit, aby se bramborové knedlíky při vaření nerozpadly: Je nutné použít správnou mouku a vyzkoušet můžeme i trik s octem
5 foto Hodnocení 364× Kterou mouku dát do bramborových knedlíků? Při správném výběru zůstanou kypré
9 foto Hodnocení 6× Pirohy: Jak připravit různé druhy této pochoutky? Tipy pomohou nejen začátečníkům
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Video Hodnocení 45× Slaný koláč z pánve je velmi chutný a snadný. Podívejte se na náš videonávod
7 foto Hodnocení 84× Druhy těsta: Víte, k čemu které použít? Otestujte své znalosti v zábavném kvízu
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
7 foto Hodnocení 1× 6 chyb při tvarování knedlíků: Dejte pozor na podsypání moukou i nerovnoměrné tvary
Video Hodnocení 52× Jak připravit brambory na halušky pomocí mixéru? Videonávod poradí, jak na to
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Hodnocení 11× 7 receptů na jídla s mletým masem: Kromě sekané a karbanátků jsou i další možnosti
6 foto Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky
Hodnocení 20× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Srbské rizoto z mletého masa: Vychutnejte si školní klasiku v poctivé variantě se šťavnatým masem a zeleninou
18 foto Zdeněk Pohlreich a Ano, šéfe! jsou zpátky: V Liberci se dvakrát brečelo, vidět byla shnilá párátka i „perverzní“ buřty na pivu
Šéfkuchař Gordon Ramsay po ošklivé nehodě na kole: Musíte nosit helmu, i na krátké cesty, vzkázal zraněný drsňák