Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle
Nová Pepsi Prebiotic Cola kombinuje známou chuť s vlákninou pro podporu trávení: Sladidla v ní nenajdete
Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
5 foto Hodnocení 5× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 6× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1128× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 77× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
7 foto Hodnocení 8× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
5 foto Hodnocení 29× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Hodnocení 10× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Roštěnka s pepřovou omáčkou a pečenými brambory Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 30 min