Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
7 foto Hodnocení 28× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
5 foto Hodnocení 5× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 9× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1140× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 86× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 70× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
7 foto Hodnocení 11× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
19 foto David porazil Goliáše! U Pohlreicha dnes zabodoval Dům u dvou Cibulí! Slzy majitele i vzkaz soupeře dojímaly diváky