Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky
Třešňová marmeláda bez chemie: Na sladkou a létem vonící dobrotu potřebujete jen tři ingredience, chuť je božská
5 foto Hodnocení 2× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 5× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 38× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1119× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 67× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 68× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
7 foto Hodnocení 8× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
5 foto Hodnocení 29× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Hodnocení 9× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Pečená plněná dýně hokkaido: Masová náplň se pomalu dusí pod dýňovou pokličkou a se sýrem chutná fantasticky