Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
5 foto Hodnocení 105× Proč se odlupuje strouhanka z řízků a jak tomu předejít? Přinášíme tipy k úspěchu
7 foto Hodnocení 28× 5 chyb při výrobě povidel: Poradíme, jak předejít řídkému či připálenému výsledku
5 foto Hodnocení 7× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr
5 foto Hodnocení 10× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam
7 foto Hodnocení 7× Časté chyby při vaření špaget: Nikdy je nelámejte a dbejte na správnou dobu vaření
11 foto Hodnocení 13× Chyby při vaření polévek: Nechte je jen probublávat a zahuštění volte bez mouky
9 foto Hodnocení 39× Chyby při dávání smetany do omáčky: Pozor na typ smetany i čas jejího přilévání
7 foto Hodnocení 1149× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly
7 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření těstovin: Pozor na dobu vaření, ale také na množství vody a soli
13 foto Hodnocení 90× 8 častých chyb při vaření omáček: Pozor dejte na hořkost, hrudky i konzistenci
5 foto Hodnocení 70× Chyby při přípravě čočky na kyselo: Předem ji důkladně proberte a šetřete s moukou
Brokolicová polévka je rychlá na přípravu. Nejlepší je zeleninu oblanšírovat a nevařit dlouho, výsledek překvapí skvělou chutí