Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
11 foto Hodnocení 1× Proč se buchta drolí? Známe důvody i tipy, jak nežádoucímu drolení předejít
11 foto Hodnocení 2× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
7 foto Hodnocení 42× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
9 foto Hodnocení 16× Proč je linecké cukroví tvrdé? Nesmíme hned ochutnávat, necháme cukroví odležet
11 foto Hodnocení 265× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
6 foto Hodnocení 3× Proč se buchty drolí? Vyvarujte se chyb a pochutnávejte si na vláčných moučnících
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
5 foto Hodnocení 13× Chyby během přípravy šneků z listového těsta: Velmi snadno jim lze předejít
Hodnocení 8× Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
7 foto Hodnocení 66× Jak na to, aby koláčky nebyly vysušené? Pozor na suroviny i na teplotu při pečení
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici
Historie barvení vajíček: Čarodějky používaly rezavé hřebíky a anglický král nechal vejce zdobit zlatem
Vepřová játra v ohnivém těstíčkovém obalu, zapečená v troubě Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku