Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Hodnocení 35× Milujete Salko od dětství až do dnešních dnů? Z kondenzovaného mléka lze vytvořit celé spektrum cukroví, dokonce i vánoční likér
Hodnocení 73× Sladké likéry mohou navodit pohodu nejen v čase Vánoc. Jejich výroba není vůbec složitá
4 foto Luštění a vaření? To je zábava nadvakrát v jednom balíčku! Křížovky s recepty nadchnou celou rodinu