Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Medovníkové koule: Miniatury oblíbeného dortu s vůní medu se rozplývají na jazyku a překvapí svou vláčností
Výborná kopřivová polévka chutná nejen na Zelený čtvrtek. S pohankovou lámankou a drůbežím vývarem skvěle zasytí