Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
6 foto Hodnocení 33× Co místo octu do kulajdy? Kyselou chuť je možné nahradit několika ingrediencemi
6 foto Hodnocení 1× Jahodové dobroty pro děti: 3 výborné rychlovky, které si děti okamžitě zamilují
8 foto Hodnocení 62× Co uvařit z vepřové pečeně? Nápady na chutná a šťavnatá jídla pro každý den
5 foto Hodnocení 1× Jaký je rozdíl mezi tortillou a wrapem? V obou případech jde o báječné pochoutky
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky
Retro vaření s Kristinou: Víte, že Den dětí se slaví dvakrát ročně? Nahlédněte s námi do historie a upečte na oslavu tenhle dort!
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť