Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
14 foto Hodnocení 4× Nejoblíbenější bramborové saláty: 5 variací, které rozhodně stojí za vyzkoušení
16 foto Hodnocení 1× Jak využít dýňové pyré? Přinášíme lahodné recepty pro sladké pečení i slané vaření
7 foto Hodnocení 13× Zbyla vám bramborová kaše od oběda? Poradíme, jak ji v kuchyni snadno využít
14 foto Hodnocení 1× Co se dá udělat ze zázvoru? Poradíme, jak zázvor využít v pokrmech i nápojích
Hodnocení 1× Co upéct z kvásku? Tento zázrak neslouží jen k pečení chleba, zkuste i jiné dobroty
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu