Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit kanapky? Tyto dobroty jsou nedílnou součástí slavnostních tabulí
5 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma báječné chuťovky: Nechte se inspirovat a překvapte své hosty
7 foto Hodnocení 48× Jak nakrájet okurku na chlebíčky? Zdobit můžeme okurkou čerstvou i sterilovanou
7 foto Hodnocení 34× Desatero rad na téma jednohubky: Jsou ozdobou stolu a mají nekonečně mnoho variací
Ideální předkrm nejen na Štědrý den? Skvělé chuťovky s ančovičkami, pečenou paprikou i červenou řepou přijdou vhod
Hodnocení 77× Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Domácí majonéza z vařených vajec vylepší pomazánky i sváteční bramborový salát. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci