Harissa

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Zavařeniny 19 názorů

Suroviny

2 kg feferonek (masitých, nejlépe červených)
1/2 kg cibule
1,5 dl octa
1 dl oleje
120 g medu
1 Deko
1 polévková lžíce soli
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Feferonky odstopkujeme a společně s cibulí umeleme na masovém strojku. Získanou směs asi 25 min dusíme.

  2. Přidáme ocet, olej, med a sůl. Deko roztlučeme v hmoždíři a přidáme k zelenině.

  3. Ještě chvíli povaříme a za horka plníme do čistých sklenic.

  4. Nejlepší jsou menší, např. od kojenecké výživy. Sklenice uzavřeme a uložíme. Nesterilizujeme.

Poznámka

Z tohoto množství získáme přibližně 10 sklenic o obsahu 200 ml

Zdroj- Prima recepty

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Harissa

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí harisa harysa domácí harissa harisa pasta harisa-recept domácí harisa recept recept na domaci harisu pasta harisa jak vyrobit harysu zeleninová harisa jak se dela harisa omacka harisa domací harysa harira recept recept na harysu domácí harissa recept harisa zeleninová pomazánka harisa-top recepty harisa domácí jak vyrobit domaci harisu

Zapomněl/a jsem heslo