Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
8 foto Hodnocení 5× Jak připravit kandovanou dýni? Může posloužit k mlsání i do pečených moučníků
8 foto Hodnocení 110× Kandovanou dýni můžeme přidat do sladkých moučníků nebo ji mlsat jako bonbóny
Jak na kandovanou dýni: Sladké bonbony z podzimní zeleniny jsou tak dobré, že mizí ze stolu bleskovou rychlostí
Hodnocení 116× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik
Vynikající rychlokvašené zelí máte hotové během dvou dnů: Skvěle chutná, křupe a přitom na něj nemusíte čekat