Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Pikantní kvašáky: Vynikající křupavé okurky provoněné koprem, česnekem a chilli papričkami rozzáří každé grilování
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Hodnocení 3× Chyby při grilování sýrů: Vhodný typ sýra a správná příprava zajistí skvělý výsledek
7 foto Hodnocení 292× Kdy se dává paprika do guláše? Načasování je klíčové pro perfektní výsledek
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
6 foto Hodnocení 4× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
7 foto Hodnocení 28× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
9 foto Hodnocení 6× Jaké koření dát do perníčků? Můžete si směs koření koupit nebo sami umlet a namíchat
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení