Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
7 foto Hodnocení 25× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
9 foto Hodnocení 5× Jaké koření dát do perníčků? Můžete si směs koření koupit nebo sami umlet a namíchat
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 21× Jak připravit americké brambory? Zkuste je netradičně upéct v ochucené tatarce
5 foto Hodnocení 8× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
7 foto Hodnocení 57× Jak připravit pečený čaj? Je vhodný jako jedlý dárek a zvládne ho i začátečník
Nikola Tesla: První ekologický aktivista sice držel přerušovaný půst, ale byl přesvědčený, že alkohol je elixírem života
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet