Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Křupavá kořenová zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu je skvělým způsobem, jak si uchovat chuť podzimu na delší dobu. Kombinace mrkve, petržele a celeru v aromatickém láku se hodí k masu, do salátů nebo jen tak na chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Moje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 6 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 7 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 1 hodinou
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 3 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 4 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 4 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 6 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 7 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 8 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
ocet,
cukr krystal,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (2)