Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Křupavá kořenová zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu je skvělým způsobem, jak si uchovat chuť podzimu na delší dobu. Kombinace mrkve, petržele a celeru v aromatickém láku se hodí k masu, do salátů nebo jen tak na chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Moje poznámka
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EXr
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 2 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 3 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 3 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 3 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 6 minutami
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 33 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 1 hodinou
Slunečnicové sušenky
Janicee před 2 hodinami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 15 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 17 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 17 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (1)