Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
7 foto Hodnocení 1× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
6 foto Hodnocení 21× Jak udělat, aby byl dort rovný? Korpus se tvaruje při pečení i po vyndání z trouby
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
5 foto Hodnocení 60× Čím zvlhčit korpus na dort? Sirup nebo likér zachrání a ochutí suchý piškot
8 foto Hodnocení 6× Korpusy z mrazáku: Moučníky jsou půl hodiny po rozmražení a ozdobení na stole
Video Hodnocení 92× Nadýchaný piškotový korpus je maturitou každého začínajícího kuchaře a cukráře
Hodnocení 13× Ořechový dort patří k svátečním a dražším moučníkům, které ale zvládnou i začátečníci
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná
11 foto Peče celá země: Jak připravit dokonalý slaný dort? Podle těchto tipů jej zvládne každý, stačí jen toustový chléb a trocha fantazie
4 foto Hodnocení 2× Polotovary ve sladkém pečení: Stačí je naplnit, ozdobit a zákusky jsou hotové
4 foto Hodnocení 51× Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
4 foto Hodnocení 10× Čím vylepšit piškotové těsto: Použijte čokoládu, ořechy nebo rum a výsledek bude dokonalý
9 foto Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 thomassinno 60 min