Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
Neodolatelné ďábelské tousty s krůtím masem podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní, šťavnaté a vonící po šalvěji
7 foto Hodnocení 4× Co uvařit z krůtích prsou? Přinášíme rychlou a chutnou inspiraci na každý den
7 foto Hodnocení 12× Jak připravit krůtí prso? Na nudličky či roládu, celé i mleté, možností je mnoho
6 foto Hodnocení 10× Desatero rad na téma krůtí maso: Jaké má výhody a proč ho zařadit do jídelníčku
5 foto Hodnocení 24× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
8 foto Hodnocení 16× Maso na šlehačce: Šlehačka je oblíbenou surovinou k přípravě různých druhů masa
9 foto Hodnocení 17× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
5 foto Hodnocení 22× Devatero druhů krůtího masa se hodí k přípravě mnoha receptů. Nechte se inspirovat
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Dovolená v Bulharsku 2023: Polévka za 30 korun či kebab za 75 mile překvapí, oběd v restauraci vyjde na stokorunu
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn
10 foto Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun