Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Moje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 1 hodinou
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 5 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na česneku,
krůtí maso recepty,
top recepty krůtí maso,
krůtí maso,
kruti na česneku,
jak dlouho péct krůtí maso,
krůtí maso recept,
jak dlouho vařit krůtí maso,
pečené krůtí maso na česneku,
jak dlouho se peče krůtí maso,
recepty z krůtího masa,
krůtí maso na cibulce,
krůtí maso na cibuli,
maso na cibuli,
krůtí kostky na česneku,
krůtí maso do trouby,
jak pect kruti maso,
recepty krůtí maso,
co vařit z krůtího masa,
rychlé recepty z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření čaraka,
koření,
kmín celý,
tuk,
vývar
Komentáře (13)