Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
Vynikající štrúdl z pomazánkového másla: Jednoduchá příprava potěší stejně jako perfektní chuť, vůně a křupavé těsto
Luxusní svatomartinské rohlíčky podle Laďky Něrgešové: Voní rumem, vanilkou a ořechy, po upečení se po nich jen zapráší
Statečná Laďka Něrgešová nabídla recept na parádní drobenkový koláč s tvarohem a pudinkem. Příprava je snadná, chuť božská
Drobenkový koláč s ovocem podle Laďky Něrgešové: Těsto doplňuje tvaroh se smetanou, chuť je díky tomu božská
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
Strouhaná buchta podle Laďky Něrgešové: Zaručuji vám, že se po ní zapráší a zvládne ji každý, říká moderátorka
Laďka Něrgešová se podělila o svůj recept na vláčného beránka: Poradila také, jak ho vyklopit bez nehod
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Laďka Něrgešová upekla banketky z jogurtového těsta: Jsou nádherně vláčné, úspěch zaručen, říká moderátorka
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky
Langoš podle Laďky Něrgešové: Stačí jenom čtyři ingredience a nechci slyšet výmluvy, říká moderátorka
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka
Moderátorka Laďka Něrgešová nemá problém postavit se ke sporáku: Tyhle mrkvíky peče pro velikonoční koledníky
Jak hubnou slavní: Ilona Csáková, Laďka Něrgešová i Jan Punčochář sází na přerušovaný půst, ale každý po svém...
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Snadná koprová omáčka podle Sandtnerky je delikatesa! Zahuštěná kysanou smetanou a zjemněná žloutkem chutná skvěle
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 krkovicka.x 50 min
Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku