Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
24 foto Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká
24 foto Vychytávky slaví deset let: Díky nim jsem se naučil vařit spoustu skvělých věcí, říká moderátor Láďa Hruška
24 foto Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
5 foto Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout
30 foto Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu
Svatá Hedvika pole zamyká a medu do řepy naleje aneb Pranostiky na říjen velí ke sklizni ovoce a zeleniny
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal