Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
5 foto Hodnocení 35× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
7 foto Hodnocení 1× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
10 foto Hodnocení 1× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
5 foto Hodnocení 136× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
4 foto Hodnocení 22× Jak připravit salát z hlávkového nebo ledového salátu. Odpovídáme začátečníkům
7 foto Hodnocení 20× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
7 foto Hodnocení 74× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
6 foto Hodnocení 6× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
Kněžna Ludmila měla na talíři rožněné maso, různé kaše, ale i dnes neznámé druhy zeleniny a sladkosti bez cukru
Královské chutě: Monacká kněžna Grace chroupala kousky celeru k svačině a k večeři jí stačila jednoduše zapečená brokolice
Buffalo kuřecí křídla s omáčkou z modrého sýra a salát Coleslaw Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 dolejs 50 min