KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
14 foto Hodnocení 10× Chcete zavařit čalamádu a nevíte jaký nálev na ni použít? Začátečníkům poradíme
Video Hodnocení 46× Sterilované okurky bez vařeného nálevu: Co dát na jednu sklenici, aby se povedly
7 foto Hodnocení 99× Jak udělat znojemský nálev na okurky? Recept, který je pravé chuti nejblíže
5 foto Hodnocení 39× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
7 foto Hodnocení 2× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
10 foto Hodnocení 4× Jak využívat kapary v kuchyni? Kvůli jejich silné chuti je používáme s mírou
5 foto Hodnocení 139× Jak naložit maso k uzení? Správný poměr soli v nálevu zajistí báječnou chuť masa
Video Hodnocení 103× Jak zavařit čalamádu? Připravte si křupavou sladkokyselou zeleninu v nálevu
4 foto Hodnocení 26× Jak připravit salát z hlávkového nebo ledového salátu. Odpovídáme začátečníkům
7 foto Hodnocení 39× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Vynálezce pasterizace, Louis Pasteur, zachránil Napoleonovi III. víno a ve svém domě pořádal opulentní hostiny
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 varilamyskakasicku 85 min