Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
K silvestrovským oslavám patří jednohubky. S využitím bramboráku, omelety i s dalšími netradičními ingrediencemi oslníte hosty
Hodnocení 506× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit
Hodnocení 152× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem