Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
10 foto Hodnocení 9× Jak uvařit chilli con carne? Základem je hovězí maso, chilli, rajčata a fazole
12 foto Hodnocení 21× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
Video Hodnocení 287× Čalamáda Uncle Bens: Připravte si pikantní zeleninovou lahůdku z cuket a paprik
7 foto Hodnocení 40× Jak naložit chilli papričky do nálevu? Uchovejte vlastní úrodu na zimní měsíce
14 foto Hodnocení 122× 7 receptů na čalamády: Směs chuťově vyladěné zeleniny výborně doplní naše jídla
16 foto Hodnocení 74× 7 pomazánek na topinky: Jsou báječné, pikantní a pochutná si na nich i návštěva
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika
Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 60 min