Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Holka u plotny radí: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
7 oblíbených jídel, která připravíme z bedel: Pokud jste je právě přinesli z lesa, můžete se hned pustit do vaření
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
11 foto K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací
15 foto Dva Moraváci si v Praze otevřeli restauraci. Pražáky rozmazlují poctivou slivovicí, uzeným i netradičními knedlíky s vejci
21 foto Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
13 foto Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
5 foto Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod