Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
7 foto Hodnocení 176× Proč a jak odstraňovat spodní listy okurek? Poradíme začínajícím pěstitelům
13 foto Hodnocení 5× Cukroví na svatbu se od běžných zákusků liší barevným zdobením, vyjadřujícím lásku
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
15 foto Hodnocení 2× Příprava pokrmů na kontaktním grilu: Grilujte jednoduše bez ohně a bez sazí
20 foto Hodnocení 8× Jak namočit fazole a jaké přináší namáčení výhody. Jednoduchý postup pro začátečníky
11 foto Hodnocení 1× Musí být oblíbené jídlo drahé? Nemusí. Poradíme, jak ušetřit při nakupování i vaření
Video Hodnocení 14× Jak připravit játra na grilu? Naložená játra v pikantní marinádě chutnají báječně
11 foto Hodnocení 4× Sladké dámské likéry z ovoce a rumu: Ty nejjednodušší se připravují ze dvou složek
9 foto Hodnocení 19× Časté chyby při výrobě domácích sirupů: Jak na sladkou dokonalost ve sklenicích?
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Jak připravit rychlou sýrovou omáčku k chřestu? Stačí jen pár ingrediencí a za půl hodiny to zvládne i kuchařský začátečník