Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Recepty na vosí hnízda 7x jinak: S příchutí Margot tyčinek, pistáciová nebo mangová zpestří sváteční stůl
Video Hodnocení 45× Jak si doma připravit ghí alias přepuštěné máslo? Velkou výhodou je jeho trvanlivost
6 foto Hodnocení 12× Jaké druhy masa použít při přípravě steaků? Poradíme, z čeho můžete vybírat
5 foto Hodnocení 17× Jak správně uvařit polentu: Kukuřičná krupice se vaří jinak než instantní polenta
5 foto Hodnocení 12× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
Hodnocení 8× Adzuki v kuchyni: Tyto fazolky s oříškovou chutí využijete ve sladké i slané kuchyni
5 foto Hodnocení 218× Nejoblíbenější snídaně z ovesných vloček: Začněte den pokrmem plným živin a vlákniny
Video Hodnocení 102× Jablkové donuty z listového těsta: Připravte si jednoduchou dobrotu podle videa
Hodnocení 120× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin
Hodnocení 165× Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med
5 foto Hodnocení 107× Desatero rad na téma vývary aneb vše, co o nich každá hospodyňka potřebuje vědět
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!