Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
5 foto Hodnocení 38× Jak se připravují domácí limonády? Přinášíme 3 recepty na fantastické letní osvěžení
9 foto Hodnocení 13× Jak množit jahody ze šlahounů? Osvojte si nejjednodušší a nejlevnější postup
7 foto Hodnocení 6× 10 osvědčených rad, jak správně marinovat maso: Zacházejte s masem jako profesionál
Video Hodnocení 14× Jak upéct zasněženou rybízovou buchtu? Lahodný moučník se vám rozplyne na jazyku
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme
5 foto Hodnocení 1× Jak poznat upečený piškot? Pečení nesmíme uspěchat ani zbytečně otevírat troubu
Video Hodnocení 10× Jak připravit cuketovou pomazánku? Lehce pikantní směs chutná skvěle na topince
70 foto Hodnocení 2× Galerie letních dobrot pro inspiraci: Na stole jsou dezerty, kterým vládne ovoce
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto