Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
11 foto Hodnocení 7× Jak vyndat bábovku ze silikonové formy? Poradíme, jak pracovat s tímto materiálem
11 foto Hodnocení 13× Kdy vytáhnout bábovku z trouby a jak poznat, že je upečená? Poradíme snadný trik
7 foto Hodnocení 129× Jak se dělá řízek Ondráš? Poradíme, jak na lahodný řízek v bramborákovém těstě
10 foto Hodnocení 6× Jaké jsou rozdíly mezi muffiny a cupcakes? Liší se hned v několika ohledech
8 foto Hodnocení 34× Jak péct trubičky? Máme šest možností, jak vytvarovat a upéct dokonalé tvary
10 foto Hodnocení 214× Mazanec neboli sladký chléb: Deset rad, jak péct tradiční velikonoční pečivo
Video Hodnocení 7× Jak připravit pečené karbanátky? Nenáročný a chutný pokrm, po kterém se jen zapráší
7 foto Hodnocení 1× Silikonové formy jsou převratnou novinkou. Jaké jsou výhody a nevýhody silikonu?
4 foto Hodnocení 12× Aloe vera je spokojená na osluněném parapetu. Její tajemství znaly už naše babičky
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy