Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
7 foto Hodnocení 30× Proč praská piškotová roláda? Nekvalitní těsto způsobí, že se plát při rolování láme
14 foto Hodnocení 4× Jahody ve sladké kuchyni: Těšíme se na ně celou zimu a pak se jich nemůžeme nabažit
7 foto Hodnocení 54× Chyby v přípravě sirupu z květů černého bezu: Pozor na místo sběru i riziko plísně
Video Hodnocení 8× Jak připravit pažitkovou omáčku? Sametově hladkou omáčku uvaříte do půl hodiny
7 foto Hodnocení 2× Jak vypadá nedokynuté kvasové těsto? Poradíme, proč je správné nakynutí důležité
10 foto Hodnocení 4× Červená čočka: Oblíbená luštěnina, která by měla mít stálé místo v každé kuchyni
Video Hodnocení 22× Jak udělat tvarohové knedlíky plněné jahodami? Servírujte je k obědu či jako dezert
7 foto Hodnocení 20× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi
11 foto Hodnocení 101× Jakou zvolit náplň do piškotové rolády? Možností je mnoho, jedna lepší než druhá
7 foto Hodnocení 41× Jak pnout okurky po kari sítích? Poradíme, jak je upevnit a poskytnout okurkám oporu
7 foto Hodnocení 80× Z jaké mouky se dělá piškotová roláda? Zvolit lze mouku hladkou nebo polohrubou
6 foto Hodnocení 73× Šumivá bezová limonáda našich babiček byla skvělým nápojem a podobala se sektu
5 foto Retro okénko: Sójové řezy stávaly 80 haléřů a ve škole se dělily pravítkem! Takhle snadno si je vyrobíte doma