Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
8 foto Hodnocení 10× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
Video Hodnocení 8× Jak připravit volské oko? Poradíme, jak správně udělat tuto snídaňovou lahůdku
Hodnocení 15× Jak vyndat skořápku, která spadla, kam neměla? Poradíme, co na ni působí jako magnet
6 foto Hodnocení 3× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce
11 foto Hodnocení 5× Škvarky: Časté otázky na dobrotu, která je vedlejším produktem při škvaření sádla
7 foto Hodnocení 6× Chilli papričky: S jejich výsevy začínáme velmi brzy, protože potřebují dostatek času
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
8 foto Hodnocení 47× Jak nemít zakalený vývar? Poradíme několik tipů, jak docílit krásně čirého vývaru
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu
Falešné listové těsto, které zvládne každý. Je levnější, krásně lístkuje a chutná skoro jako originál