Bačova kotleta

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 40-45 min 2 porce Vepřové maso 24 názorů

Suroviny

2 hrubší kotlety bez kosti
3-4 menší žampiony
1 vajíčko
3 kusy korbáčků
1 lahůdková cibulka
1 menší cibule
půl lžíce másla
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. nejdříve uděláme náplň do kotlet: Na másle zpěníme jarní cibulku nakrájenou na kolečka. Přidáme žampiony nakrájené na tenké plátky. Když je šťáva ze žampionů téměř odpařená, vmícháme na kousky nakrájené korbáčky, promícháme a přidáme vajíčko. Směs by měla být "táhnoucí se".

  2. Do kotlet nařízneme kapsu, kterou uvnitř nesolíme a naplníme je částečně zchladlou nádivkou. Osolíme, opepříme, sepneme jehličkami, nebo párátky a na oleji a osmažené cibuli dorůžova zprudka opečeme z obou stran.

  3. Poté kotlety i se štávou dáme do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme dorůžova. Během pečení podléváme výpekem. Podáváme s vařeným bramborem, nebo se zeleninovým salátem.

Poznámka

Můj experiment.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 212 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bačova kotleta

1 2

Tématické fráze: bačovo rizoto kotleta bačova kapsa součet čísel korbáčik bačovská kotleta kotleta recept bačův kotlet co uvařit z kotlety recept z kotlety korbáčky podle ládi hrušky bačova kapsa recept bacuv vepřové recepty kotleta top kotlety kotlety podle ládi hrušky dnes recepty bacuv platek kotleta z ovce bacova kotlrta kotleta s nádivkou korbáčky od ládi hrušky

Zapomněl/a jsem heslo