Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Hned měkké kokosky: Voní tvarohem a vanilkou a podle tohoto receptu si je zamilujete na první kousnutí
6 foto Hodnocení 44× Remoska: Šikovný pomocník pro pečení, zapékání, dušení a vaření chutných pokrmů
7 foto Hodnocení 48× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
8 foto Hodnocení 4× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 24× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 67× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 20× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 56× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 4× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 37× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky