Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
8 foto Hodnocení 2× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 13× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 6× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 65× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 16× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 37× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 3× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 27× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Šetření při vaření: Úsporný celodenní jídelníček na týden stojí méně než 1000 Kč, a ještě zbydou suroviny na příště
25 foto Češi v zahraničí: Ve Francii ochutnejte polévku bouillabaisse a domů si přivezte baskické uzeniny nebo čokoládu, říká Alice Muthspiel