Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
5 foto Hodnocení 2× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 61× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 9× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 29× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
6 foto Hodnocení 4× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
19 foto Remoska: Nezničitelná přenosná trouba stávala kdysi 180 Kčs a funguje dodnes. Špekáčky z ní jsou nepřekonatelné, říká chalupář z Rychleb
Hodnocení 71× Remoska je skvělý pomocník nejen v kuchyni, ale i na cestách. Poradíme, jak v ní upéct kuře
Hodnocení 289× Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete