Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
6 foto Hodnocení 14× Jak udělat řízky naruby? Poradíme začátečníkům se snadným postupem krok za krokem
Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
Video Hodnocení 2× Jak smažit cukety v trojobalu. Nechte řezy vypotit a vychutnejte si řízky s česnekem
9 foto Hodnocení 1× Na čem je nejlepší smažit řízky? Pomůžeme začátečníkům vybrat nejvhodnější tuk
9 foto Hodnocení 4× Proč se odlupuje strouhanka z řízků? Poradíme snadné triky, jak tomu zabránit
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna
9 foto Hodnocení 6× Jak smažit řízky, aby byly měkké? Důležitý je výběr masa, jeho příprava i obalení
11 foto Hodnocení 308× Z jakého vepřového masa jsou nejlepší řízky? Poradíme, kterou část vybrat a proč
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
11 foto Hodnocení 69× Proč marinovat maso v jogurtu? Víme, jaké výhody přináší a pro jaké maso se hodí
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
20 foto Hodnocení 8× 7 receptů na řízky, které si zamilujete: Vychutnejte si je nejen v trojobalu
8 foto Hodnocení 23× Jak obalovat řízky? Máme pro vás praktické rady, jak připravit chutný trojobal
8 foto Hodnocení 67× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun