Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Grilovaný bůček po asijsku: Křupavé maso se sladkokyselou chutí voní citronovou trávou a je neskutečně šťavnaté
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Pad thai: Příběh thajské speciality, kterou zvládne připravit každý. Pro dokonalou chuť je ale klíčová jedna ingredience
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou