Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 687 kJ / 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 6,12 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 21,05 g |
Postup přípravy
Vše lehce promícháme a necháme 10 minut dusit při mírnější teplotě. Už nemícháme, aby se kousky ryby nerozpadly, jen pánví trochu potřásáme. Pro lepší chuť můžeme přidat půl lžičky cukru.
Nakonec zjemníme smetanou a vypneme.
Podáváme s rýží, těstovinami nebo s vařenými brambory.
Zveřejněno 1. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q3zp
Moje poznámka
Rybí paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q3zp
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
treska aljašská,
cibule,
houby lesní,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
rajče,
protlak rajčatový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
mouka hladká,
olej,
cukr
Komentáře (1)