Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 163 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,63 g |
Tuky | 87,45 g |
Vláknina | 42,70 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 455,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Moje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 2 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ciabatta
vobornik.radek před 9 minutami
Koprová omáčka
pavelale před 1 hodinou
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 3 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 3 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 4 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 5 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 5 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 7 hodinami
Tématické fráze:
jablkový závin,
domácí jablečný závin,
kynutý jablečný závin,
jablkový závin bez kynutí,
domaci strudl,
kynuty jablkovy zavin,
domácí závin jablečný,
jablecny zavin,
zavin jablkovy,
jablkový závin kynutý,
jablkový závin recept,
strudl vanocni recept domaci pekarna,
závin z domácí pekárny,
jablečný závin z domácí pekárny,
jablecny zavyn,
štrudl z domací pekarny,
jablkovy zavyn,
štrůdl domácí pekárna,
jablecny zavin kynuty,
domácí jablkovy závin
Suroviny:
mléko,
olej,
sůl,
cukr,
kůra citronová,
cukr skořice,
vejce,
mouka polohrubá,
droždí,
jablko,
rozinky,
skořice
Komentáře (12)
Snad bude i tak moooc dobrý
Děkuji a dávám bodík