Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
7 foto Hodnocení 23× Rýžovou mouku použijeme k vaření i pečení v bezlepkové stravě i v běžné výživě
6 foto Hodnocení 2× Jak udělat palačinky z rýžové mouky? Jsou bezlepkové a navíc zpestří váš jídelníček
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Náš život s celiakií: Bezlepková pizza pro Áňu aneb Po pár neúspěšných pokusech jsem nakonec zvládla i tu domácí
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším
Hodnocení 14× Pokrmy z asijských bister snadno připravíte i doma. Vyzkoušejte třeba kousky masa nebo zeleniny v tempuře
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Holka u plotny radí: Jednoduché sušenky s arašídovým máslem a čokoládou voní skořicí a rozplývají se na jazyku
Roládový dort bez mouky, s jahodami (přirozeně bez lepku) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 srettka 61 min