Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Jídlo pro zahřátí? Tuniská variace na lečo vás dostane vůní římského kmínu a česneku a zvedne vám náladu
Tipy na nejlepší dýňovou polévku: Dužina z vydlabané dýně jako základ, zářivě oranžová barva i kořeněná chuť
7 foto Hodnocení 7× Jaké slané náplně do listového těsta? Známe nejlepší recepty pro každou příležitost
11 foto Hodnocení 22× Jaké náplně do listového těsta? 10 tipů na rychlé večeře i odpolední moučníky
Video Hodnocení 2× Bramborové muffiny: Po rozkrojení muffinu vás čeká červené nasládlé překvapení
10 foto Hodnocení 2× Co je srnčí hřbet? Nejde o zvěřinu, ale o sladké a slané pokrmy ze speciální formy
Video Hodnocení 14× Jak připravit cuketový nákyp? Lahodný cukeťák výtečně chutná k svačině i k večeři
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky
9 foto Lucie Bílá stěží zadržovala slzy po křtu cukráře Maršálka: Dojalo mě, co Josef udělal, je to krásné vyznání, řekla