Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Video Hodnocení 1× Jak udělat smažené cibulové kroužky? Slané mlsání oceníte především k pivu a vínu
5 foto Hodnocení 2× Na čem nejlépe smažit? Záleží na druhu potraviny i na kouřovém bodu daného tuku
Video Hodnocení 10× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí
5 foto Hodnocení 22× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
5 foto Hodnocení 93× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
7 foto Hodnocení 14× Jak obalit cuketu bez vajec? 3 tipy, čím nahradit základní pojivo v trojobalu
6 foto Hodnocení 72× Chyby při přípravě langošů: Křupavé placky potřebují čas i jemnou práci s těstem
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny