Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Hodnocení 88× Babiččina minutka: Dopřejte si rychlé šťavnaté řízečky obalené ve směsi voňavého koření
5 foto Hodnocení 21× Houbové škvarky z čerstvých lesních hub: Připravte si báječnou sezónní dobrotu
Video Hodnocení 3× Jak udělat smažené cibulové kroužky? Slané mlsání oceníte především k pivu a vínu
5 foto Hodnocení 2× Na čem nejlépe smažit? Záleží na druhu potraviny i na kouřovém bodu daného tuku
Video Hodnocení 10× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí
5 foto Hodnocení 24× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
5 foto Hodnocení 99× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
7 foto Hodnocení 16× Jak obalit cuketu bez vajec? 3 tipy, čím nahradit základní pojivo v trojobalu
11 foto Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Květák v bramborovo sýrovém těstíčku je krásně křupavý, voní majoránkou a skvěle chutná s česnekovým dipem