Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Video Hodnocení 8× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
30 foto Vláčné sýrové mini langoše s jogurtem podle Pavla Berkyho: Jednoduché na přípravu, božské na chuť
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí
5 foto Hodnocení 22× Desatero rad na téma bramboráky: Připravte si ty nejlepší bramborové placky
5 foto Hodnocení 91× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
7 foto Hodnocení 14× Jak obalit cuketu bez vajec? 3 tipy, čím nahradit základní pojivo v trojobalu
6 foto Hodnocení 72× Chyby při přípravě langošů: Křupavé placky potřebují čas i jemnou práci s těstem
5 foto Hodnocení 111× Jak připravit boží milosti. Křehké cukroví je typické pro masopust i Velikonoce
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Za sbírání hub můžete v Polsku skončit ve vězení, v Německu hrozí pokuta přes milion. Přísná pravidla mají i další evropské země