Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Segedínský utopenec podle Ostravskeho Gastrošefa: Vylepšená klasika voní paprikou a je skvěle kyselá po zelí
9 foto Hodnocení 363× Jak oloupat špekáčky? Máme pro vás vychytávku, která vám ušetří čas i nervy
12 foto Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
9 foto Hodnocení 9× Špekáčky jako základ salátů: Nechte se inspirovat a připravte chutnou svačinu
5 foto Hodnocení 40× 8 chyb v přípravě utopenců: Nejen vyvážená chuť láku je základem chutného výsledku
Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
8 foto Hodnocení 58× Jak se nakládají utopenci? Hotoví mohou být za týden, ale klidně i za pár hodin
28 foto Uzeniny vyrábějí v rodině Čejkových již více než 100 let. Vyhlášená je jejich tlačenka podle receptu po dědovi
19 foto Dovolená v Itálii 2023: Ceny potravin jako v Česku a nejlepší pizzu mají v Neapoli, říká česká turistka a pochvaluje si speciální moučník
Nejlepší moučníky z cuket a švestek: Tahle zdánlivě zvláštní kombinace funguje skvěle. Přesvědčíme vás o tom!