Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
20 foto Hodnocení 290× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
Video Hodnocení 14× Jak připravit strouhanku na posypání ovocných knedlíků? Naučte se ji podle videa
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
7 foto Hodnocení 11× Jak udělat strouhanku? Zužitkujete staré pečivo, udělat se však dá i z čerstvého
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
8 foto Hodnocení 19× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Video Hodnocení 2× Panko strouhanka nesaje tolik tuku a krásně křupe. Videonávod ukáže, jak na to
Video Hodnocení 26× Jak opražit strouhanku, aby byla krásně křupavá? Videonávod poradí, jak na to
Masové koule s pikantní omáčkou jako ideální občerstvení k fotbalu: Hotové jsou do půl hodiny, zvládne je úplně každý
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Video Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
13 foto Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná