Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
7 foto Hodnocení 6× Jak udělat strouhanku? Zužitkujete staré pečivo, udělat se však dá i z čerstvého
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
8 foto Hodnocení 17× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Video Hodnocení 1× Panko strouhanka nesaje tolik tuku a krásně křupe. Videonávod ukáže, jak na to
Video Hodnocení 20× Jak opražit strouhanku, aby byla krásně křupavá? Videonávod poradí, jak na to
Masové koule s pikantní omáčkou jako ideální občerstvení k fotbalu: Hotové jsou do půl hodiny, zvládne je úplně každý
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Video Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
13 foto Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Hodnocení 15× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Hodnocení 230× Jak připravit ty nejkřupavější bramboráky? Máme pro vás 2 důležité rady našich babiček
Hodnocení 111× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Hodnocení 100× Jak na dokonalý trojobal? Máme pro vás 5 tipů, díky kterým bude křupavá kůrka neodolatelná
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Preclíky od lišky: Výborné pečivo z kynutého těsta zpestří půst a podle našeho receptu je zvládnete jako nic
15 foto Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek