Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jak správně strouhat sýry? Potřebujeme správné struhadlo a pár osvědčených vychytávek, které strouhání usnadní
Video Hodnocení 61× Ochutnejte masovou směs s bramboráčky. Sváteční dobrota je ideální pro chladné dny
8 foto Hodnocení 46× Francouzské brambory: Poradíme, jak připravit oblíbené, jednoduché a chutné jídlo
Hodnocení 148× Z čeho připravit holandský řízek. Oblíbené recepty z mletého masa a strouhaného sýra
Hodnocení 73× Strouhaný sýr v kuchyni - jednoduchý a chutný pomocník, který vylepší mnoho pokrmů