Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
Video Hodnocení 51× Martinské podkovy z kynutého těsta: S makovou i ořechovou náplní chutnají úžasně
8 foto Hodnocení 16× Polévka kaldoun: Vývar z kachních drobů nesmí chybět při svatomartinském hodování
10 foto Hodnocení 35× 7 receptů na knedlíky: Poradíme, jaké uvařit k omáčce nebo k pečenému masu se zelím
Listopadové hřmění pšenici ve zlato mění aneb Připomeňme si kouzlo starých časů podle lidových pranostik
11 foto Hodnocení 4× Tradiční svatomartinské pokrmy: Vyberte si ze skvělých receptů na úžasná jídla
8 foto Hodnocení 85× 7 receptů na svatomartinské rohlíčky: Vyberte si těsto kynuté, tvarohové či křehké
Video Hodnocení 703× Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta: Báječnou dobrotu upečete podle videa
5 foto Hodnocení 49× Jak péct kachnu? Dokonalého svátečního pokrmu docílíte díky pomalému pečení
8 foto Hodnocení 13× Svatomartinské rohlíčky: Tradiční pečivo se peče z různých těst a s různými náplněmi
5 foto Hodnocení 348× Jak upéct kuře à la husa? Příprava slavnostního oběda ušetří nejen váš čas
Jak využít zbytky masa z pečené husy: Hodí se skvěle do salátů, pomazánek, na chlebíčky i jako náplň do tortilly
Svatomartinské akce v Praze 2023: Kde ochutnáte slané husí frgále, kde placky přesňáky a kam na nejlepší pečenou husu
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
13 foto Svatomartinské akce 2023: Kde ochutnáte nejlepší husí pečínku a kam zajít na první letošní víno? Posvícení se konají v celém Česku
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa