Svůj podnik otevřel v Praze přede dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Video Hodnocení 22× Lotus tiramisu ve skleničce vypadá i chutná luxusně. Postup ukážeme ve videonávodu
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
6 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma tiramisu aneb vše, co o tomto dezertu potřebujete vědět
7 foto Hodnocení 80× 4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně
Hodnocení 4× 7 oblíbených receptů na dokonalé dezerty: Co připravit jako sladkou tečku na závěr skvělého jídla?
6 foto 6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?
Hodnocení 157× 7 nejlepších nepečených dezertů ke slavnostním příležitostem. Jak je připravit podle osvědčených receptů
6 foto Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření