Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
6 foto Hodnocení 14× Co dělá dobře tykvím? 8 tipů pro správný růst a bohatou úrodu dýní, cuket a patizonů
3 foto Hodnocení 11× Špagetová tykev je stále tak trochu raritou. Jak ji pěstovat a zpracovat v kuchyni?
10 foto Hodnocení 4× Desatero na téma dýně: Není to jen podzimní dekorace, ale i skvělá surovina k vaření
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 46× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
5 foto Všechno nejlepší, šéfe! Zdeněk Pohlreich má 65 let. Připomeňte si 10 jeho nejslavnějších hlášek!