Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
3 foto Hodnocení 6× Špagetová tykev je stále tak trochu raritou. Jak ji pěstovat a zpracovat v kuchyni?
10 foto Hodnocení 2× Desatero na téma dýně: Není to jen podzimní dekorace, ale i skvělá surovina k vaření
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 34× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
Čištění horkovzdušné fritézy je hračka: Stačí znát pár triků a vědět, na co si dát rozhodně velký pozor