Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
6 foto Hodnocení 9× Co dělá dobře tykvím? 8 tipů pro správný růst a bohatou úrodu dýní, cuket a patizonů
3 foto Hodnocení 9× Špagetová tykev je stále tak trochu raritou. Jak ji pěstovat a zpracovat v kuchyni?
10 foto Hodnocení 2× Desatero na téma dýně: Není to jen podzimní dekorace, ale i skvělá surovina k vaření
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 45× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
9 foto Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !