Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
6 foto Hodnocení 14× Co dělá dobře tykvím? 8 tipů pro správný růst a bohatou úrodu dýní, cuket a patizonů
3 foto Hodnocení 11× Špagetová tykev je stále tak trochu raritou. Jak ji pěstovat a zpracovat v kuchyni?
10 foto Hodnocení 4× Desatero na téma dýně: Není to jen podzimní dekorace, ale i skvělá surovina k vaření
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
Hodnocení 46× Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně a cuketa: Víte, jak ho zpracovat?
Bramborový salát z grilovaných nových brambor a bylinek Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku